0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

De ce dorim să susținem financiar clubul Steaua și să asigurăm, alături de câțiva parteneri de încredere, bugetul necesar?

Pentru că, pentru mulți, problema principală este finanțarea de la stat. Cât de des am auzit expresia „Nu jucați în prima ligă pentru că primiți bani de la stat”? Aproape toți jurnaliștii, în special cei din platourile TV, repetă acest lucru. În România, din păcate, ne luăm după declarații și nu după fapte sau legi.

Să clarificăm: finanțarea de la stat este perfect legală. Articolul 31 stipulează că „Cluburile sportive profesioniste sunt structuri organizate ca asociații fără scop patrimonial sau societăți comerciale pe acțiuni, care au obținut licența din partea federației sportive naționale” , și nimic altceva despre finanțare. În plus, nici o lege din România nu interzice finanțarea din fonduri publice.

E adevărat că în Ministerul Apărării există ideea ca statul să nu finanțeze clubul din prima ligă, dar aceasta pare mai mult o dorință decât o lege sau un regulament intern. Clubul Steaua poate primi fonduri publice, iar finanțarea de la stat nu este o problemă!

Pentru a elimina însă orice dubiu, noi, suporterii Stelei, alături de câțiva parteneri importanți, dorim să asigurăm întreg bugetul clubului. Astfel, nu va mai exista niciun obstacol, real sau imaginar, care să ne împiedice să jucăm în prima ligă.

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *