Read Time:2 Minute, 16 Second

Amenajeaza-ti-casa-ca-un-profesionist-tinand-cont-de-aceste-sfaturi

Vrei să-i oferi locuinței tale un aspect îmbunătățit cu care să-ți impresionezi toți musafirii și care să te facă să te simți ca „acasă”? Decorul actual nu te mai face să te simți confortabil și, în plus, te-ai săturat până peste cap de el? Vrei să ai inspirația necesară și să amenajezi creativ întregul spațiu?

În cazul acesta, articolul de față îți va oferi sfaturile necesare, astfel încât să te mobilizezi cum trebuie și să realizezi ceea ce ți-ai propus fără prea multă bătaie de cap! Citește-l până la capăt pentru a afla mai multe informații care îți vor ușura viața!

Iată cum să-ți amenajezi casa cu bun gust

  1. Abordează același stil peste tot

În primul rând, atunci când vrei să-ți amenajezi casa ca un profesionist și să ai rezultate favorabile, ai în minte faptul că trebuie să abordezi același stil de design interior în toate încăperile. Nu amenaja bucătăria în stil rustic, baia în stil modern, dormitorul în stil tradițional, iar livingul în stil baroc, pentru că vei obține un decor haotic și neuniform ce va genera o stare generală de neplăcere. Încearcă să optezi pentru un singur stil de amenajare și mergi cu el până la capăt.

  1. Introdu decorațiunile corecte

În ceea ce privește elementele decorative, nu trebuie să faci abuz de ele, ci să știi să le adaugi exact pe acelea care merită și se potrivesc cu esteticul. Dacă încerci să introduci mai multe decât e cazul, imaginea de ansamblu va lăsa de dorit, fiind prea încărcată, iar sentimentul de liniște și confort pe care încerci să-l creezi va lipsi cu desăvârșire. Introdu lucruri precum instalații cu becuri, vaze cu flori, tablou canvas 3 piese, oglinzi, perne decorative, spații de depozitare bine organizate, draperii nu foarte încărcate sau plante artificiale ori naturale.

  1. Ai cât mai multă luminozitate

Atunci când planul tău este să-ți decorezi casa cu bun gust și să-i oferi un aspect cu totul deosebit, trebuie să realizezi cât de mult poate influența nivelul luminozității esteticul unei încăperi. Cu cât reușești să introduci cât mai multă lumină naturală, cu atât șansele să ai o cameră deosebită cresc, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut este să amplasezi piesele de mobilier corespunzător și decorațiunile.

În concluzie, ca să ai parte de un decor al casei care să-i impresioneze pe toți și în care să te poți simți confortabil/ă și relaxat/ă după o zi grea la birou, ține minte să abordezi același stil de design interior în toate camerele, să obții cât mai multă lumină naturală și să nu introduci foarte multe elemente decorative, ci doar pe alea care crezi că ar putea îmbunătăți aspectul.

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post 5 decembrie 1961
Next post Cum poti primi despagubiri daca esti victima unui malpraxis?