Read Time:2 Minute, 30 Second

Unul dintre cele mai importante brand-uri de pe piața românească de patiserie-cofetărie, Angeline Cake Boutique, inaugurează cea de-a doua locație cu vânzare. Amplasat în zona Aviației din București, noul magazin va face cunoștință clienților pofticioși și cu două categorii noi de produse care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie: croissante și sandvișuri.

Producătorul de prăjituri și torturi artizanale Angeline Cake Boutique, care a lansat recent în România #NewYorkRolls, cel mai râvnit desert de pe planetă, își continuă parcursul triumfal în 2023 prin deschiderea în 28 februarie a unei locații noi în București. Cel de-al doilea magazin al brand-ului se află pe str. Popa Savu 73, în zona Aviației, și este rezultatul unei investiții de 70 000 de euro.

„Abia așteptăm să îi primim pe clienții din zona de nord a capitalei în noua noastră casă, amplasată într-o zonă atât de frumoasă pentru plimbări și savurat deserturi, și amenajată în stil scandinav, de o eleganță simplă și modernă. Am ales acest tip de design minimalist tocmai pentru a putea pune și mai bine în evidență produsele noastre”, a declarat Andreea Simion, co-owner Angeline Cake Boutique.

Noul magazin are o suprafață de 80 mp, mai generoasă decât a primei locații Angeline Cake Boutique, cea din Piața Victoriei, oferind clienților un spațiu mai mare pentru a savura deserturile și gustările lor favorite pe loc. La acesta se adaugă și terasa încălzită, construită astfel încât să ofere pasionaților de dulce un ambient intim, confortabil și, totodată, instagramabil. Pentru că o prăjitură savuroasă este și mai bine pusă în valoare de o amplasare spectaculoasă pentru o fotografie, corect?

Pe lângă produsele deja consacrate în topul preferințelor lor – prăjituri, torturi, pasteis de nata, New York Rolls – clienții Angeline Cake Boutique vor descoperi delicii noi în vitrinele locației din Aviatorilor: croissante și sandvișuri din croissante, care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie.

„Odată cu succesul pe care New York Rolls l-a avut – și de care încă se bucură, deși au trecut câteva săptămâni de la lansare – ne-am decis să explorăm mai mult zona de patiserie. Astfel, putem să oferim publicului o gamă mai diversă de produse sărate, fie pentru o simplă gustare, cum sunt croissantele, fie pentru o masă mai consistentă: de exemplu, un mic-dejun cu sandvișuri și cafea sau ceai”, explică Marius Simion, co-owner Angeline Cake Boutique.

Noul magazin Angeline Cake Boutique din zona Aviației va fi deschis de luni până duminică, între orele 10.000-20.00!

Despre Angeline Cake Boutique:

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în București de soții Andreea și Marius Simion a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. Compania a fost fondată în 2017. În prezent numără 1 Cake Shop, singurul din București unde poți vedea în direct procesul de producție, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine. Pentru mai multe detalii, vizitați www.angelinecakes.ro .

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Națiunea Stelistă cu Cristian Scutariu și Andrei Cian, 27 februarie 2023.
Next post Cazare Maliuc – Delta Blue Just 4u