Read Time:1 Minute, 37 Second

După fiecare etapă, apare un „jurnalist” care, pretinzându-se total obiectiv și fără niciun interes ascuns, critică constant susținerea suporterilor Stelei și laudă imediat un club al infractorilor care fură imaginea echipei Steaua și ai cărui suporteri nu știu, de fapt, pe cine susțin. Cu doar câteva zile în urmă, Arena Națională era complet goală, cu toate acestea, au anunțat 5.000 de spectatori. Nu e greu să observi că aceste numere sunt umflate cu cel puțin 30-50%, dar, chiar și așa, nu am văzut nicio postare pe rețelele de socializare sau articole care să critice această asistență infimă.

Duminică seară, la ora 21:00, pe cel mai accesibil stadion din România, când susții că echipa ta se luptă pentru titlu, cum este posibil să ai o asistență atât de mică?, ar trebui să se intrebe Radu Naum, Samuilă, Moraru și toți cei care promovează genul acesta de știri ieftine. Cu exceptia celor ce la Iamsport, pare că nimeni nu a mai fost interesat de acest aspect. Unde sunt postacii de la ProSport, GSP, DigiSport și toate blogurile obscure care fac poze înainte de începerea meciurilor din Ghencea și critică asistența?

Oare acei statisticieni au făcut comparația între un meci al unei echipe care se luptă pentru titlu în prima ligă, joacă duminică la ora 21 și este promovată obsesiv, versus un meci, mai degrabă amical, așa cum joacă Steaua, la ora 14:30, care, în fața aceluiași adversar, strânge mai mulți spectatori (6.124 > 5.000 )?

Și, încă ceva, am mai menționat cum F.C. Fcsb declară asistența? Acest lucru s-a întâmplat la un meci în Buzău, unde, deși erau în jur de 1.000-1.500 de spectatori, unul dintre angajați a confundat un comentator TV cu crainicul stadionului și îl ruga să declare că sunt 4.000, pentru că oricum nu observă nimeni. În această postare, nu vom mai vorbi și de invitații.
#înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Oportunitatea de a comenta, contesta sau contextualiza informațiile”
Next post Cazare Delta Dunării: Maliuc, Gorgova și Partizani