Read Time:2 Minute, 10 Second

The post Cazare Delta Dunarii – Agropensiunea Beluga appeared first on PR de la A la Z.

Agropensiunea Beluga este o pensiune agroturistică situată în Gorgova, Delta Dunării. Aceasta oferă o experiență culinară uimitoare cu specialități locale si cu preparate la grătar. Toate unitățile au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Există o baie privată cu dotări complete, cu duș și uscător de păr. Această pensiune agroturistică servește mic dejun continental sau tip bufet și pune la dispoziție facilități de grătar. Oaspeții pot juca tenis de masă la proprietate sau se pot bucura de pescuit sau drumeții în apropiere.

Gorgova este un sat situat în comuna Maliuc din județul Tulcea, Dobrogea, România. Este situat în partea central-sudică a Deltei Dunării, pe malul drept al brațului Sulina. Satul este accesibil doar pe apă, cu barca sau cu vaporul. Gorgova este un loc ideal pentru cei care doresc să se bucure de natura sălbatică a Deltei Dunării și să se relaxeze departe de agitația orașului.

Delta Dunării este cea mai mare zonă umedă din Europa și a doua ca mărime din lume după Delta Amazonului. Este formată dintr-un labirint de canale, lacuri, insule și grinduri acoperite cu vegetație luxuriantă și bogată în faună sălbatică. Delta Dunării este un paradis pentru iubitorii de natură, oferind oportunități unice de observare a păsărilor, pescuit și drumeții.

Agropensiunea Beluga este locul perfect pentru a explora frumusețea Deltei Dunării. Pensiunea oferă excursii cu barca pe canalele Deltei, unde puteți admira peisajele uimitoare și sălbăticia naturii. Puteți vizita și satul Letea, situat în apropiere, unde puteți vedea pădurea Letea, cea mai veche rezervație naturală din România. Pădurea Letea este renumită pentru copacii săi seculari și pentru caii sălbatici care trăiesc în libertate.

Agropensiunea Beluga este o destinație ideală pentru familiile cu copii, oferind o gamă largă de activități pentru toate vârstele. Copiii se pot juca în colțul special amenajat pentru ei, în timp ce părinții se pot relaxa în zona de relaxare în aer liber. Puteți face plimbări cu bicicleta sau cu caiacul, puteți juca tenis de masă sau puteți face un grătar în grădina pensiunii.

În concluzie, Agropensiunea Beluga este o destinație de vacanță ideală pentru cei care doresc să se bucure de natura sălbatică a Deltei Dunării și să se relaxeze într-un cadru natural deosebit. Pensiunea oferă condiții excelente de cazare și o gamă largă de activități pentru toate vârstele. Vizitați Agropensiunea Beluga și descoperiți frumusețea Deltei Dunării!

The post Cazare Delta Dunarii – Agropensiunea Beluga appeared first on PR de la A la Z.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jucătorul stelist al sezonului 2022-2023
Next post Gorgova – Explorând frumusețea naturală a Deltei Dunării