Read Time:2 Minute, 26 Second

Cearcănele apar sub ochi, în zona foarte delicată care îi înconjoară. Vei putea vedea uneori zone albăstrui sau de culori închise, care îţi determină nevoia de a le acoperi cu machiaj. Vei dori să obţii din nou un ten uminos şi de aceea poţi folosi crema pentru cearcane sau alte produse cosmetice destinate acestui proces. Vei putea descoperi o multitudine de variante care să te ajute pe Biounique.ro. Iată care sunt cauzele principale ale cearcănelor şi care sunt soluţiile de reducere a acestora:

  1. Cearcănele pot să apară de la deshidratare intensă a pielii

Adeseori cearcănele sunt un semn de deshidratare. Contează şi dacă organismul tău obişnuieşte să reţină apă. În acest caz este important să alegi alimentele care conţin mai puţină apă şi care te pot ajuta în această direcţie. Deshidratarea poate aduce această culoare în zona ochilor şi poţi sesiza imediat diferenţele.

  • Cearcănele pot să fie un simptom al unor probleme de sănătate sau a circulaţiei

Circulaţia deficitară este o adevărată problemă în ceea ce priveşte sănătatea şi, vei putea vedea efectele în multiple situaţii, precum şi în ceea ce priveşte cearcănele. Există o formă de a verifica dacă cearcănele au o cauză de acest tip. Astfel, poţi să încerci să observi schimbarea posibilă a culorii pielii tale atunci când apeşi uşor cu degetul pe zona cearcănelor. Vei vedea că pielea se face albă atunci când există acest tip de problemă.

  • Cearcănele pot să fie datorate consumului masiv de dulciuri, tutun sau alcool

Cearcănele pot să apară şi datorită unui stil de viaţă care implică prezenţa dulciurilor, tutunului sau alcoolului. Astfel, cearcănele pot arăta anumite dezechilibre din cadrul corpului tău. De cele mai multe ori dulciurile şi alte substanţe nepotrivite pentru menţinerea sănătăţii aduc multiple inflamaţii în corp.

  • Cearcănele pot avea ca sursă hiperpigmentarea

O altă posibilă cauză ce ţine de apariţia cearcănelor este hiperpigmentarea. Excesul de melanină este mai vizibil pe măsura înaintării în vârstă la cele mai multe persoane.

  • Pentru a reduce aspectul cearcănelor poţi folosi cremele specifice

Pentru a putea reduce aspectul cearcănelor poţi folosi oricând crema anticearcane de calitate superioară. Ea te va ajuta să îndepărtezi acest tip de problemă şi te va susţine să ai parte de o piele frumoasă, mai deschisă la culoare şi intens hidratată.

  • Poţi schimba alimentaţia şi stilul de viaţă, poţi dormi mai mult şi poţi utiliza produsele cosmetice destinate reducerii cearcănelor pentru un rezultat pe măsura aşteptărilor

O metodă de a elimina cearcănele este aceea ce ţine de a avea un regim de viaţă bun. Numărul de ore pe zi, alimentaţia şi stilul de viaţă sunt cele care pot produce schimbări masive. Astfel, poţi să alegi cu grijă ceea ce consumi, modul în care îţi petreci timpul şi care sunt metodele de îngrijire. Poţi folosi zilnic anumite creme destinate reducerii cearcănelor şi poţi avea un rezultat pe măsura aşteptărilor tale. Vei avea un ten impecabil şi un aspect frumos al pielii din jurul ochilor.

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Asociația CONIL, Lumea Magica a tuturor copiilor!
Next post Naţiunea Stelistă, invitat George Ogăraru, 26 septembrie 2022