Read Time:1 Minute, 1 Second

„Să fii cuminte, Didică”, îi spunea, pe de-o parte, mama lui Daniel Prodan, de fiecare dată când pleca de acasă. Pe de alta, tatăl îi călăuzea primii pași în viață, în care împletea principiile cu fotbalul: „Să fii corect, să muncești, să te faci respectat. Dar numai prin muncă, muncă și iar muncă”.

Iar Didi Prodan a ținut cont de părinții săi și a făcut carieră.
„Destinul cred că este gena cu care te naşti, este educaţia pe care o primeşti de la părinţi şi, după aia, urmează stilul de viaţă şi felul cum îţi programezi viaţa”, spunea el, cu puțin timp înainte să dispară.

Și o programase bine. La STEAUA a ajuns pe când avea 20 de ani și s-a integrat repede în echipă, unde a rămas vreme de patru sezoane, suficient cât să strângă 121 de meciuri. A alternat fotbalul românesc cu cel internațional, și-a întemeiat o familie și i-a insuflat pasiunea pentru fotbal și fiului său, Răzvan Prodan.

De pe 16 noiembrie 2016, pe când avea doar 44 de ani, Didi Prodan nu mai e. Ceea ce e doar un fel de-a spune, căci pentru noi el va continua să existe. Mereu.

#spiritdeluptă
#istoriaCSA#familiaSTEAUA

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Echipa iTime este cea care aduce rezultatele – în orice business este esențial să avem procese și echipe bine pregătite Previous post Echipa iTime este cea care aduce rezultatele – în orice business este esențial să avem procese și echipe bine pregătite
Next post Etapa I: Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Steaua