Read Time:2 Minute, 6 Second

Iubesc baschetul, iubesc atletismul, handbalul, rugbiul, canotajul, dar mai presus de toate ador măreția fotbalului. De când eram copil și până în prezent, STEAUA a fost și este frecvența pe care vibrez și pentru care trăiesc un amalgam de sentimente și în prezent. Nu știu încă dacă eu am ales sau ea m-a ales pe mine.

O viață pentru STEAUA și tot nu este de ajuns să descriu tot ce simt.
Trăiesc și respir pentru două culori: roșu și albastru la infinit!
Nu este ceva ce se poate explica, ci doar se trăiește.

Am trăit bucuria triumfurilor, dezamăgirile înfrângerilor, dar niciodată nu am abandonat STEAUA și nu o voi face vreodată. Steaua București nu este doar un club, ci un mod de viață, o stare de spirit pentru mine, și sunt convins că la fel este și în cazul multora dintre voi.

Este o viață dedicată acestor două culori și un devotament care nu se poate stinge în ciuda tuturor piedicilor. Aviz tuturor celor care luptă pe toate fronturile să denigreze acest club.
Pe lângă suporteri și munca asiduă a sportivilor, mi-aș fi dorit la fel de multă implicare și din partea celor cu epoleți pe umeri, care se bat cu pumnii în piept că iubesc STEAUA. Mi-aș dori să văd cum toată suflarea stelistă, într-un efort comun, va face să renască și să exceleze baschetul, handbalul, fotbalul și toate disciplinele sportive.

Istoria ne obligă. Onoarea Clubului Sportiv al Armatei, sacrificiile și sudoarea sportivilor steliști, principiile și valorile steliste împărtășite de suporteri deopotrivă nu pot fi șterse oricât și-ar dori unii și alții. Vrem să reconstruim „Un club curat, mai presus de toate!” despre care iubitorii sportului să privească cu admirație și să se regăsească.

Fotbalul este un sport al maselor iar prin performanță și prin ridicarea acestuia, veți putea crea o emulație care va ridica tot clubul Steaua, indiferent de performanță. Oare vă gândiți la toate acestea?
Nu vreau să mă gândesc ce va fi atunci când STEAUA va promova și, mai important, va fi pusă din nou pe scena fotbalului european. Ghencea și o țară întreagă ar vibra ca niciodată. Noi, suporterii, ne dorim toate acestea, întrebarea care rămâne este dacă și voi, în uniforme militare, care sărbătoriți an de an clubul STEAUA și premiați sportivii în cadrul Galelor Clubului pentru diverse performanțe, sunteți în asentimentul nostru.

Demonstrați că și voi, la fel ca noi, trăiți și respirați pentru două culori: roșu și albastru la infinit!

Vrem STEAUA în A!

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Experimentează îngrijire personalizată la Clinica Ladies Excellence Clinic
Next post Crăciun fericit!