Read Time:2 Minute, 3 Second

Grătarele MEISER GRP o soluție rapidă și ușoară pentru problemele dumneavoastră

Meiser România SRL, o firmă a grupului german MEISER care operează în România, are ca activitate principală distribuția de grilaje și scări.

Nu este o coincidență faptul că produsele din oțel sunt primul lucru care vă vine în minte atunci când vă gândiți la compania noastră, deoarece produsele noastre, realizate din materiale de înaltă calitate și prelucrate cu grijă, și-au dovedit valoarea în multe aplicații în ultimele decenii.

Cu toate acestea, dacă vă gândiți la o investiție în care rezistența la coroziune, greutatea redusă a produsului, izolarea termică și electrică sunt de o importanță capitală, avem o soluție pentru dumneavoastră!

Cea mai recentă inovație a grupului nostru este reprezentată de grătarele de tip MEISER GRP.

Grătarul MEISER GRP este fabricat din rășină poliesterică armată cu fibră de sticlă. Este ușor și rapid de instalat și are o capacitate portantă ridicată. Printre proprietățile sale remarcabile se numără greutatea redusă, rezistența la coroziune, acizi, alcalii și substanțe chimice. Nu alunecă, este stabil din punct de vedere dimensional în condiții de căldură și frig, poate fi încărcat în ambele direcții și este rezistent și rigid.

Poate fi utilizat pentru pasarele, podiumuri, trepte de scări, precum și pentru acoperișuri, garduri, grile de protecție și fațade. Grilajele din plastic MEISER sunt disponibile în două tipuri de materiale, în funcție de aplicație: universal și rezistență chimică extremă. Suprafața poate fi concavă, cu pulverizare de nisip de cuarț (pentru o rezistență mai mare la alunecare) sau închisă.

– construcții de clădiri și inginerie civilă

– tratarea apelor reziduale

– inginerie mecanică și auto

– zone de transport public

– instalații cu risc de incendiu

– transportul pe apă

– industria chimică

– agricultură

Pentru a ne servi clienții cât mai rapid și mai flexibil posibil, păstrăm în stoc împletituri de diferite dimensiuni și modele.

Cu toate acestea, majoritatea clienților noștri caută servicii complexe și astfel am înființat centrul nostru de prelucrare a grilajelor din plastic pentru a le satisface nevoile. Cu ajutorul echipamentelor noastre de ultimă generație, suntem capabili de a prelucra și de a modela grilaje din plastic la prețuri rezonabile și la termene de livrare scurte.

Ca parte a pachetului nostru de servicii cuprinzător, suntem la dispoziția clienților noștri cu o evaluare completă a nevoilor, consultanță tehnică și inspecție personală la fața locului.

De asemenea, ne ocupăm de calculele structurale, de documentația de proiectare și construcție și de livrarea produselor noastre la locul de instalare.

Contactați-ne și permiteți-ne să vă realizăm ideile împreună, din plastic, cu ușurință!

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ghidul ideilor de marketing online post restricții pandemice
Next post Vino să vezi prima parodie românească despre daci și romani , “Secretul lui Zorillo”