Read Time:2 Minute, 25 Second

Maini-mai-frumoase

Anumite lucruri simple ne pot ajuta să avem mâini mult mai frumoase. Nu este suficient să apelăm la serviciile profesionale ale unui tehnician din domeniul Nail Art. Anumite lucruri simple le putem realiza și noi singuri, fără costuri importante și fără un efort prea mare. Rezultatul va fi unul foarte îmbucurător. Mâinile vor arăta mult mai bine și manichiurile vor fi mult mai estetice.

Sfaturi practice pentru îngrijirea unghiilor

Hidratarea unghiilor ne ajută foarte mult să le menținem într-o formă bună în mod constant. Acest lucru poate fi realizat nu numai cu ajutorul unei creme grase pe care este bine să o aplicăm în fiecare seară pe unghii și cuticule, după care să masăm câteva minute în mod constant. În orice farmacie naturistă găsiți o multitudine de uleiuri vegetale 100% naturale, pentru hidratarea unghiilor și a cuticulelor. Sunt foarte potrivite și merită să le folosiți în mod periodic.

Unghiile și cuticulele hidratate vor fi mult mai rezistente și mai bine hrănite. De asemenea, pielea de pe mâini va fi mult mai catifelată și mai protejată de substanțele chimice cu care intră zilnic în contact.

Mănușile de bucătărie  reprezintă o soluție foarte bună pentru protejarea unghiilor și a mâinilor în același timp. Mai mult decât atât, vor fi protejate și vor rezista mai mult timp inclusiv manichiurile. Specialiștii consideră că aplicarea unei creme hidratante pe unghii și mâini înainte de punerea mănușilor este un lucru benefic.

Mâinile și unghiile de la picioare trebuie uscate cel puțin 2 minute. Este o modalitate foarte simplă de a preveni infecțiile cu fungi. Nu este deloc indicat să le lăsați umede mult timp după ce ați ieșit din piscină sau după ce ați spălat vasele.

Cuticulele nu mai trebuie îndepărtate în mod abuziv. Ele nu se mai taie astăzi cu forfecuța specială, ci se împing cu ajutorul unor bețișoare speciale confecționate din lemn de trandafir.

Magazine online recomandate pentru cumpărarea de produse profesionale pentru manichiuri

Dacă regulile de mai sus au fost deja … respectate, mai rămâne să vă găsiți un furnizor de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Produsele profesionale sunt acele produse care vă vor ajuta să vă faceți manichiuri foarte frumoase cu substanțe moderne care vă vor proteja foarte bine și unghiile.

Enails.ro este un foarte important distribuitor din România care comercializează toată gama de produse profesionale dedicate realizării manichiurilor de tip gel sau a celor semipermanente. Este locul ideal de unde foarte multe saloane de înfrumusețare au ales să comande deja orice categorie de geluri constructie, multe tipuri de oje semipermanente, soluții pregătitoare, acetonă, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, aparatură modernă, etc.

Este foarte interesantă gama de oje semipermanentă de aici. Aceasta conține sute de produse fabricate de brand-uri celebre și recunoscute în foarte multe țări ale lumii pentru calitățile lor foarte bune: ojă Molly Lac, FSM, EVERIN, oja Venalisa, Rosalind, Silcare, Base One, etc.     

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Sanience D3 Spray – spray cu Vitamina D3 naturală, recomandat în criza COVID-19
Next post De ce sa alegi lampi solare