Read Time:2 Minute, 5 Second

The post MOMENTE MAGICE PENTRU COPIII FARA POSIBILITATI DIN TICHILESTI appeared first on PR de la A la Z.

Asociația Magia Binelui anunță rezultatele proiectului „Magia faptelor bune pentru copii’’, implementat în perioada aprilie –iunie, în județul Brăila. Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

În cadrul proiectului, asociația Magia Binelui a organizat două evenimente dedicate persoanelor din familii defavorizate din localitatea Tichilești, respectiv unui număr de 20 de elevi ai școlii gimnaziale Tichilești din Brăila. Această activitate se înscrie în demersul pe termen lung al asociației de a oferi oportunități de socializare și dezvoltare personală pentru copii.

Cele două evenimente au avut loc în vacanța de Paște și pe data de 3 iunie, iar cei mici au avut parte de un mediu special, în care să se dezvolte și să se integreze social, să descopere noi pasiuni și să își exprime creativitatea. Decorul adecvat, ambianța muzicală și jocurile educative au fost doar câteva dintre elementele pregătite cu grijă pentru a spori empatia, apartenența la comunitate și comunicarea. În plus, surprizele pline de bucurie au adus zâmbete și momente memorabile pentru toți cei implicați.

Evenimentele au reprezentat o platformă de dezvoltare personală și socială, oferind participanților oportunitatea de a se simți valorizați și susținuți în comunitatea lor.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituţiilor non-administrative şi grupurilor informale/ de iniţiativă.

„Suntem profund recunoscători pentru sprijinul comunității și al partenerilor noștri în realizarea acestor evenimente. Împreună, am creat o experiență memorabilă și am pus bazele unei comunități mai unite și mai empatice. Ne angajăm să continuăm să susținem dezvoltarea comunității și să oferim oportunități unice pentru toți membrii săi. Împreună, vom construi un viitor mai strălucitor și mai incluziv.’’, a transmis Rădulescu Adrian Bogdan, preşedintele asociatiei.

Contact 0758141869

Nume Rădulescu Adrian Bogdan

Funcţie persoană de contact  Presedinte

Număr de telefon 0758141869

Adresă de e-mail : [email protected]

Asociația Magia Binelui s-a înființat in Brăila în urmă cu cinci ani și are ca scop principal  ajutorarea persoanelor bolnave de cancer și ajutorarea copiilor și batrânilor fără posibilităţi.

The post MOMENTE MAGICE PENTRU COPIII FARA POSIBILITATI DIN TICHILESTI appeared first on PR de la A la Z.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Materiale Didactice de Calitate: Un Ghid Complet
Next post Clematita (Clematis): O plantă elegantă și plină de culoare