Read Time:57 Second

Națiunea Stelistă, din 14 noiembrie 2022, a avut-o invitată pe d-na avocat Clara Poleucă, care a încercat să răspundă la întrebările apărute după emisiunea precedentă, cu Vasile Dîncu.

Aceasta a încercat să lămurească ce presupune asocierea clubului Steaua cu alte entități, care sunt riscurile ce derivă din asta, ce poate câștiga un partener prin asocierea cu clubul nostru, posibilitatea ca suporterii să intre în asociere, în acest caz, ei fiind mediatori între părți.
🎥 Emisiunea poate fi revăzută pe canalul de youtube al Asociației Steliștilor 1947, dar și în format podcast, pe toate platformele.

Cristian Scutariu și invitații săi din emisiunea Națiunea Stelistă vor continua să încerce să răspundă la toate întrebările apărute și să clarifice posibilitățile pe care le are Steaua pentru a promova în Liga 1.

Rolul AS47 este de a informa publicul stelist și de a aduce în discuție toate subiectele ce țin de Steaua, fără vreo agendă secretă, iar emisiunea Națiunea Stelistă vine exact în completarea acestei idei.

🔥 Națiunea Stelistă, cea mai urmărită emisiune de suporteri din România, va fi în fiecare luni, de la ora 21:00, până la finalul sezonului!

[embedded content]

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Etapa a XV-a: Steaua – FC Braşov
Next post Îngrijirea corectă a cuțitelor prelungește perioada de utilizare dintre ascuțiri