Read Time:2 Minute, 40 Second

Tragem, din nou, un semnal de alarmă legat de ceea ce se întâmplă la clubul Steaua București sau, mai bine zis, despre ceea ce nu se întâmplă.

Suntem la mijlocul anului 2022, unele sporturi au încheiat sezonul competițional și îl pregătesc pe următorul, altele sunt în mijlocul sezonului, dar la Steaua e liniște ca și cum totul decurge după un plan și un proiect bine stabilite. Dar cum ar putea fi stabilit și implementat un asemenea plan când comandantul/președintele clubului este împuternicit pe 6 luni? Cum am putea avea un management competent si productiv când oricine ar veni în fruntea clubului nu are garanția că va fi acolo și peste 2 zile?! Cum ar putea fi ascultat și luat în serios de subalterni în această situație?! Cum ar putea crea performanță managerii și comandanții ce se sapă între ei?
🚨 Nu știm dacă clubul are vreo strategie pe termen mediu și lung, dar, dacă ar avea, aceasta a eșuat lamentabil încă din fașă!
Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este un club sportiv de înaltă performanță care, din 1947, anul înființării, a adus țării nostre sute de medalii olimpice, mondiale și europene, formând foarte mulți campioni și personalități.
Acum, la 75 de ani de la înființare, clubul se găsește într-o stare deplorabilă în ceea ce privește imaginea, popularitatea, managementul, dar, mai ales, performanțele!
Strategia clubului pare că este aceea de a crește campioni, sportivi de valoare pe care apoi să îi ofere cluburilor rivale!
Dacă nu aceasta este strategia, atunci cei care conduc clubul fie sunt incompetenți, fie rău intenționați!

Din întâlnirile avute cu suporterii de-a lungul timpului, a reieșit că mulți șefi de secții se plâng că n-au destui bani să facă performanță, că ministerul nu îi sprijină, că fotbalul le ia din bani, dar absolut nici unul nu a venit cu soluții, nu face nimic pentru atragerea de venituri suplimentare, de descoperirea de tinere talente etc.
În plus, îl mai pierd și pe cel mai talentat și mediatizat sportiv român al momentului în defavoarea celui mai mare rival istoric și nimeni nu este tras la răspundere, nu se ia nicio poziție, nu se face nimic la aproape un an după această pierdere, din contră, se mai pierd în continuare tineri promițători.
Managerii de secții se plâng că n-au bani, dar clubul nu face nimic să valorifice ceea ce are deja: stadionul de fotbal ultramodern dotat cu spații comerciale pentru restaurante, muzeu, hotel, magazine. Oameni din conducerea clubului blochează de ani buni orice proiect care ar aduce bani la buget, care ar duce la promovarea Stelei!

Nu înțelegem cum un club de anvergura Stelei sărbătorește 75 de ani de la înființare într-un semi-anonimat printr-un eveniment făcut pe ultima sută de metri?! Pe noi, cei implicați mai mult, nu ne-a suprins acest eveniment ratat, după ceea ce s-a petrecut la inaugurarea stadionului, când, dacă suporterii nu insistau, nu se organiza nimic.

Este foarte simplu să schimbe iar comandantul/președintele, dar problemele vor persista, dacă nu se va face o reformă profundă a clubului. Dacă nu vor fi schimbați și trași la răspundere cei ce nu fac performanță, cei ce greșesc și cei ce fură.

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

mixit la costum de baie Previous post Mixit prezinta „La costum de baie”
Next post Noul sezon al campionatului Liga 2, ediția 2022-2023, la fel ca cel precedent