Read Time:1 Minute, 8 Second

Maliuc se pregătește să găzduiască a doua ediție a evenimentului cultural local ”SERBĂRILE SCRUMBIEI”, care va avea loc pe data de 20-21 MAI 2023, în Delta Dunării. Această manifestare culturală își propune să promoveze frumusețea și bogăția zonei prin intermediul tradițiilor și obiceiurilor locale.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să admire articole vestimentare locale, să deguste preparatele gastronomice specifice zonei, să asculte muzică cu voie bună și să se familiarizeze cu obiceiurile și tradițiile locului. De asemenea, vor fi prezentate standuri cu preparate culinare locale și produse tradiționale.

Printre invitați se numără Ioana CojocariuAnsamblul Rusalka-Mila 23 si Ansamblul Baladele Deltei, care vor aduce un plus de culoare și entuziasm acestui eveniment.

Evenimentul ”SERBĂRILE SCRUMBIEI” reprezintă o oportunitate unică de a cunoaște și a aprecia frumusețea și autenticitatea Deltei Dunării, precum și de a petrece momente memorabile alături de prieteni și familie.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture celor două zile de distracție și să se bucure de o experiență culturală de neuitat la “SERBĂRILE SCRUMBIEI” din Maliuc.

Nu ratați ocazia de a descoperi frumusețea Deltei Dunării și a tradițiilor sale prin intermediul acestui eveniment cultural.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Vă așteptăm cu drag la ”SERBĂRILE SCRUMBIEI”!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Marius Lăcătuș
Next post Industria de transport și logistică din România, interesată de transportul electric