Read Time:1 Minute, 28 Second

Mai mulți fani au propus ca Steaua să se înscrie în campionatul uneia dintre țările vecine. Lucrul acesta este posibil, la fel cum și Fenerbahce ia în calcul să se înscrie în alt campionat după ultimele incidente. Conform raportului UEFA, despre care presa a ezitat să prezinte informații, în țările vecine avem următoarea situație: 49% dintre echipele analizate nu sunt deținute privat, iar în 14 ligi se regăsesc cluburi deținute de instituții publice. Astfel, un sfert din diviziile de top ale Europei au cel puțin un club deținut de o instituție publică, lucru neschimbat față de anul trecut. În țările vecine avem:

▪️

▪️Bulgaria: 31% nu sunt deținute privat

▪️

▪️Ungaria: 33% nu sunt deținute privat

▪️

▪️Ucraina: 7% nu sunt deținute privat (dar contextul nu este cel mai favorabil)

▪️

▪️Serbia: 93% nu sunt deținute privat

Ar trebui să luăm în calcul această variantă? Nu de alta, dar analiza tuturor posibilităților și luarea lor în calcul durează de 7 ani de zile, iar conducerea clubului nu pare să poată organiza nici măcar o conferință de presă prin care să-și exprime intențiile. Singurele comunicate sau luări de poziție au loc doar atunci când presa se leagă strict de imaginea personală a unuia dintre angajați, pentru orice alt motiv, motivând că au nevoie de aprobări și rapoarte (MApN neagă aceste lucruri).

Deși în România 62% dintre cluburi nu sunt deținute privat, spre deosebire de vecinii noștri, doar aici există o lege aberantă care pare să fie făcută să blocheze doar clubul Steaua. Conform „Articolului 31, (1) Cluburile sportive, organizate ca societăți comerciale sportive pe acțiuni, sunt cluburi sportive profesioniste. Acestea au drept obiect de activitate participarea la competiții sportive profesioniste, promovarea și dezvoltarea activităților sportive, precum și alte activități legate sau derivate din obiectul lor social.”

#înGhenceadoarSteaua#CeiCareNUauTrădat#spiritdeluptă#aicieSteaua#vremSteauaînA

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Etapa I: Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Steaua
Next post Pot să fac PFA dacă sunt angajat?