Read Time:1 Minute, 39 Second

TRANSCAR SRL – servicii europene de transport furnizate de o companie românească

Din fericire, există companii foarte profesionale în România care furnizează servicii de transport și inchirieri microbuze Bucuresti și autocare la nivel european. Sunt servicii folositoare companiilor care organizează în mod periodic evenimente importante sau excursii cu grupuri de copii sau adulți.

TRANSCAR SRL este o companie care are peste 20 de ani de experiență în domeniul transportului și închirierilor de microbuze sau autocare moderne. Parcul auto a fost continuu dezvoltat, în felul acesta compania având posibilitatea în prezent să răspundă la solicitările oricărui tip de companie din România, din punctul de vedere al parcului auto.

Nu contează mărimea grupurilor, există în dotare mijloace de transport pentru grupuri mici, medii sau mari. Toate mașinile sunt verificate în mod periodic din punct de vedere tehnic. Sunt sigure și conduse de șoferi cu mulți ani de experiență în spate.

Servicii de transport furnizate în mod profesionist

Toate tipurile de servicii de inchirieri microbuze și autocare incluse în oferta companiei TRANSCAR SRL, sunt furnizate în toate punctele de lucru pe care compania le are deschise în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede.

Mașinile companiei pot transporta persoane care călătoresc oriunde în țară sau în străinătate în scop personal sau de afaceri, în scop ecumenic sau pot transporta copiii la școală sau persoane la și de la aeroport.

Multe companii din București au fost foarte mulțumite de serviciile de transport angajați la servici. Au fost foarte utile și au determinat economii importante de bani. Externalizarea serviciilor de transport angajați a reprezentat o metodă foarte eficientă de a salva sume importante de bani. Nu a fost nevoie de investiții, de personal suplimentar angajat, de cheltuieli pentru combustibil, etc. Este foarte important să rețineți faptul că orice serviciu de inchirieri autocare și orice serviciu de închirieri microbuze furnizat de compania TRANSCAR SRL poate fi solicitat și contractat atât de către companii cât și de către persoane fizice care au nevoie de transportul unor persoane în condiții foarte bune.

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Proiecție cinematografică în mare SECRET pe 8 martie, înainte de lansarea națională din 22 aprilie – Secretul lui Zorillo la Happy Cinema
Next post Ghidul ideilor de marketing online post restricții pandemice