Read Time:2 Minute, 11 Second

În lumea dinamică a vânzărilor, unde fiecare interacțiune contează, stăpânirea artei de a vinde cu bucurie poate face toată diferența. Imaginează-ți un atelier conceput exclusiv pentru antreprenori și profesioniști în vânzări dornici să facă performanță în vânzări, bucurându-se de fiecare moment al procesului. Ei bine, iată-l – un atelier GRATUIT, creat special pentru tine!

Acest atelier, născut din 16 ani de expertiză în vânzări, dezvăluie secretele vânzării cu pasiune, chiar și atunci când fluxul vânzărilor pare scăzut. Descoperă cum să vinzi chiar și atunci când nu pare că vinzi. Află arta de a face ca fiecare interacțiune să conteze, construind relații care depășesc aspectul pur tranzacțional.

Iată mai jos câteva instrumente cheie pe care le vom discuta în cadrul workshop-ului:

  1. Networking-ul nu înseamnă doar schimbul de cărți de vizită; este o unealtă puternică de vânzare așteptând să fie exploatată. Află cum să-ți transformi eforturile de networking într-o forță dinamică de vânzare, cu bonusul referințelor organice chiar și atunci când nu vinzi activ. Explorează strategiile pentru a transforma fiecare ocazie de networking într-o vânzare potențială și, mai important, în recomandări autentice.
  2. De la cunoștințe la acțiune. Deții un set de abilități, dar știi cu adevărat cum să le utilizezi la maxim? Aprofundează discuția despre cum să-ți transformi abilitățile în acțiuni de vânzare impactante, care rezonază cu publicul tău. Înțelege importanța alinierii abilităților tale cu abordarea ta în vânzări, creând o poveste captivantă care captivează potențialii clienți.
  3. Follow – up. Transformă potențialii clienți în clienți fideli fără să pari insistent.
  4. Valoare în locul discountului. Reducerile pot atrage atenția, dar adesea scad valoarea produsului sau serviciului tău. Explorează modalități inovatoare de a ieși în evidență într-un piață aglomerată fără a apela la jocul reducerilor. Învață secretele de a te diferenția bazându-te pe valoare, asigurându-te că brandul tău iese în evidență pentru toate motivele corecte.

Acestea sunt doar câteva din sfaturile și trucurile care alimentează succesul meu zilnic în vânzări alături de echipa mea. Vino pe 18 noiembrie, începând cu ora 10:30 la Capital Plazza, unde îți voi împărtăși aceste insight-uri și multe altele. Participarea este gratuită; tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici. Acest atelier nu este doar despre realizarea vânzărilor; este despre a face vânzări cu plăcere și scop.

Parteneri media: Liliana Uleia, Revista Antreprenorului, Top Antreprenor.

Sponsori: Mini CRM, Listafirme.ro.

Despre Dan Domnica

Dan Domnica este antreprenor cu 20 de ani de experiență, owner al companiei SBT Group și membru fondator MORE Networking. Printre clienții lui Dan se numără IKEA, LUKOIL, ROMSTAL, Marriott, RDS RCS, JVC etc.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Masaj Bucuresti – Ilfov
Next post Tendințe în teambuilding: modalități inovatoare