Read Time:3 Minute, 40 Second

5 rochii de care ai nevoie în garderoba ta pentru un aspect minunat cu orice ocazie

Majoritatea femeilor au trecut prin situația de a avea nevoie de o rochie frumoasă pentru a se prezenta la un eveniment și, după ore întregi de căutat în dulap și de probat în fața oglinzii, și-au dat seama că nu au nicio rochie potrivită pentru evenimentul la care trebuie să participe. Dacă ați trecut prin situația asta, cu siguranță v-ați gândit că o rochie este prea monotonă, o rochie este prea de club, o rochie pare a fi de business, iar cu altă rochie păreți mult prea îmbrăcată. Dacă rochiile pe care le-ați achiziționat de-a lungul anilor nu par să fie potrivite pentru ocazie, s-ar putea să nu fi investit banii în rochiile cele mai potrivite. Așa cum o pereche de blugi drepți, un tricou alb și un trench bej sunt piese vestimentare de bază, la fel există anumite tipuri de rochii care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă pentru a scăpa de stresul vestimentației înainte de un eveniment.

În mod surprinzător, designerii vestimentari ne încurajează să selectăm doar cinci rochii de bază. Cu aceste cinci rochii indispensabile din orice garderobă, ar trebui să ne prezentăm la orice eveniment arătând impresionant. Iată despre ce tipuri de rochii este vorba:

Rochie roșie

O rochie roșie cu o croială bine aleasă reușește să facă orice femeie să arate fabulos și să se simtă la fel cum arată. Roșul este o culoare puternică, care impune respect și care atrage atenția și admirația celor din jur. Dacă vă pregătiți pentru o întâlnire de seară, optați pentru o rochie roșie. Dacă participați la un eveniment cu cod vestimentar elegant, din nou rochia roșie vă poate salva. Iar dacă doriți un look mai casual, potrivit pentru o ieșire în club, optați pentru o rochie roșie, pantofi negri cu toc și o jachetă de piele. Explorați catalogul online de modă miomoda.ro și alegeți rochia roșie care vi se potrivește cel mai bine.

Rochie neagră

Dacă rochia roșie este un adaos minunat la garderobă pentru acele dăți în care doriți să îi impresionați pe cei din jur, atunci rochia neagră este o necesitate absolută. Rochia neagră este acea rochie care vă va salva în zilele în care vă grăbiți să ajungeți la serviciu tocmai pentru că trebuie să participați la o ședință sau la o conferință importantă. Rochia neagră este minunată și când trebuie să vă prezentați la o cină elegantă și nu aveți tot timpul din lume pentru a vă plănui ținuta. Fără îndoială, rochia neagră este clasică în toate sensurile și poate fi accesorizată în nenumărate feluri. O puteți purta cu pantofi cu toc și un colier de perle sau cu încălțăminte cu talpă joasă și un sacou. Dintre toate tipurile de rochii, rochia neagră este o necesitate deoarece vă ajută să arătați minunat fără să depuneți un efort prea mare. Trebuie doar să vă asigurați că veți opta pentru o rochie care vi se potrivește ideal și care vă flatează toate formele sau lipsa formelor.

Rochie evazată și cu centură în talie

Dacă v-ați trezit indispusă, atunci o rochie evazată și cu o centură elegantă în talie vă va face să vă simțiți frumoasă în cel mai scurt timp. Acest tip de croială este universal măgulitor, deoarece cordonul evidențiază talia, iar croiala evazată este cât se poate de feminină. Alegeți o rochie fabricată dintr-un material plăcut și confortabil, pe care o puteți purta chiar și la servici, având siguranța că vă puteți efectua toate sarcinile zilnice.

Rochia creion

Este rochia pe care o veți purta mai mult decât ați putea anticipa. Sunt disponibile o varietate de tipuri de rochii creion, însă cele mai multe sunt fabricate din țesături mai groase și mai structurate, ceea ce vă asigură o ținută elegantă și impecabilă. Este rochia ideală pentru mediul office, pentru cocktailuri, dar și pentru multe alte ocazii.

Rochia favorită

Toate femeile au în garderobă o rochie favorită sau apreciază un anumit model de rochie. Poate fi o rochie stil cămașă, o rochie cu croială în A, o rochie midi sau una lungă. Este important să aveți un stil preferat de rochie, deoarece veți avea astfel întotdeauna o rochie cu care vă puteți îmbrăca atunci când trebuie să vă prezentați la un eveniment neprevăzut. Atunci când vă place la nebunie o rochie, o veți purta din nou și din nou și veți ști intuitiv cum să o accesorizați.

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Etapa I: Steaua – Metaloglobus
Next post Culturebridge.md aduce împreună piețele culturale din Republica Moldova și România