Read Time:2 Minute, 20 Second

Dezmembrări auto – piese bune la prețuri la fel de bune

Cheltuielile cu mașina le poți considera investiții. De starea mașinii tale depinde siguranța ta și a pasagerilor tăi. E normal să vrei ce e mai bun pentru mașina ta atunci când e vorba de piese de schimb. Dar care sunt criteriile după care ar trebui să faci achizițiile pieselor de schimb pentru mașină? În rândurile următoare găsești câteva sfaturi în legătură cu achiziția acestor piese pentru mașina ta.

De ce să cumperi piese de schimb second hand originale provenite din dezmembrări?

Piesele originale second hand prezintă numeroase avantaje care le situează în topul alegerilor. Un prim avantaj ar fi prețurile competitive. Piesele de la dezmembrari auto pe care le oferă DezShop au prețuri care sunt pentru toate buzunarele și situate bine ca raport calitate-preț. Aceste piese sunt o opțiune mai puțin costisitoare față de piesele originale noi, totodată fiind alegerea mai bună față de piesele de la producătorii anonimi.

Rulajul mic al mașinilor de la care sunt preluate piesele reprezintă încă un avantaj. În acest fel este garantată siguranța clienților fără ca aceștia să trebuiască să plătească o avere.

Încă un motiv pentru care să cumperi piese auto din dezmembrări Constanta este faptul că intri în posesia lor imediat, spre deosebire de piesele noi sau reperele aftermarket. Expedierea se face în ziua comenzii, cu posibilitatea de livrare chiar a doua zi după comandă.

Nu în ultimul rând, în cazul în care piesa comandată nu funcționează conform așteptărilor, există posibilitatea returnării ei. Scopul afacerii este acela de a oferi componente bune care să fie de ajutor, așa că în cazul în care o piesă este defectă sau neconformă, banii vor fi restituiți.

Cum comand piese de pe DezShop?

Foarte simplu! Trebuie mai întâi să găsești piesa potrivită pentru mașina ta. Asta poți să o faci în 3 moduri. După găsirea piesei potrivite, trebuie doar să apăsați butonul de comandă. După ce ai intrat în fereastra de comandă, trebuie să completezi detaliile de facturare, ca persoană fizică sau ca persoană juridică, și poți lansa comanda.

Poți efectua plata în două moduri, una dintre ele este plata ramburs, iar cealaltă este prin transfer bancar. Prin ramburs, plata se face în numerar în clipa primirii coletului. Prin transfer bancar plata se poate face prin intermediul aplicațiilor mobile sau prin transfer de la orice sediu al băncii la care clientul are cont.

Ce fac dacă nu găsesc piesa în magazin?

Cu toate că în magazin există foarte multe piese auto din dezmembrari, se poate întâmpla ca piesa solicitată să nu fie momentan pe stoc. În acest caz, poți oricând să completezi un formular de cerere piesă. Cererea se completează foarte simplu, trebuie trecute doar câteva date personale și detalii despre piesa solicitată.

De asemenea, informații suplimentare pot fi oferite și prin intermediul platformei whatsapp sau prin e-mail.

Source

Comunicat presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CONIL Fest, a fost cu adevarat un spectacol pentru intreaga familie!
Next post Cât de nocivi sunt fanii Fcsb și cât de părtașă este presa la toate minciunile pe care aceștia le aruncă în spațiul public?