Read Time:2 Minute, 24 Second

Minciunile și amatorismul celor din Clubul Steaua și Ministerul Apărării Naţionale trebuie să înceteze. Acel clasic „se lucrează” este singura constantă din ultimii 7 ani; deja toate răspunsurile și petițiile au același răspuns de bază, orice se poate, dar nu am găsit soluția. Toate lucrurile se pot rezolva dacă într-adevăr ar exista dorință. Reamintim:

𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝟒𝟕 (𝟐) din Legea privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării: 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐞 sau în coordonare regii autonome, companii naționale, agenții, cluburi militare, formații cultural-artistice, 𝐜𝐥𝐮𝐛𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞.
𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝟑𝟑 (𝟏) din Legea privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării: În exercitarea competențelor conferite de lege, 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢.

Prin acel ordin dat de Vasile Dîncu s-au simplificat lucrurile, DAR soluțiile au fost de la început la îndemâna celor din Minister. Pentru oricine este vizibil că aceștia nu își doresc ca Steaua să facă performanță. Pentru unii dintre ei, și nu trebuie să ne ascundem că cei mai vehemenți sunt secretarii de stat Valentin Roșu și Eduard Bachide, singurul obiectiv a fost să faciliteze clubul F.C. Fcsb să joace pe stadionul Steaua, deși sunt în litigiu cu aceștia, deși aceia au prejudiciat statul român și au batjocorit armata, deși au semnat contracte și au dat garanții că nu se vor folosi de numele Steaua, și totuși o fac în continuare.

Vrem și este necesar ca Clubul Steaua, împreună cu MAPN, căci aceștia au dat dovadă că se pot implica mereu în proces, să iasă într-o conferință deschisă, nu internă sau comunicate pe Facebook, să iasă și să poată să răspundă la întrebările jurnaliștilor și suporterilor. DE CE LA STEAUA NU SE VREA PERFORMANȚĂ? De ce secretarii au făcut totul pentru a se continua minciuna celor de la FCSB și nu au făcut niciun pas pentru a promova Steaua deși au la îndemână tot ce au nevoie? De ce mereu se dă vina pe politic, mai întâi Ciucă apoi Ciolacul, că peste toți decide Zisu, pe partipriuri („x” și-a luat apartament sau își face casă) și invers, pe incompetența și prostia celor care fac managementul clubului, oameni ce nu pot citi o lege sau înțelege un regulament, oameni care deși sunt mereu desfințați verbal în minister rămân pe aceleași funcții?

Considerăm că în funcțiile de conducere sunt oameni maturi, care pot răspunde întrebărilor. Nu de alta, dar aceste funcții ar trebui să presupună și comunicare. Peste puțin timp ne vom trezi cu un Bachide dornic de a fi ministru sau un alt manager care va dori să devină comandant, și cu toate acestea ei se ascund de întrebări și de responsabilitate. Incredibil cum toți acești politruci distrug Steaua și sunt reprezentanți ai armatei române.

Cât de bine „se lucrează” de 7 ani este cat se poate de vizibil, nu?

#înGhenceadoarSteaua#CeiCareNUauTrădat#spiritdeluptă#aicieSteaua#vremSteauaînA

Steaua

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Steaua va juca în grupa B din play-out-ul Ligii 2
Next post Afaceri care te fac milionar