Read Time:3 Minute, 6 Second

Sărbătorile aduc momente speciale petrecute alături de cei dragi, iar Mixit știe acest lucru cel mai bine. De aceea, compania a creat o serie de seturi cadou cu produse delicioase, fiecare pachet fiind gândit să evoce magia Crăciunului.

Pe site se găsescpeste 30 de seturi cadou, dar și accesorii deosebite precum cana cu motive florale, lingura personalizată Mixit, geanta sau caserolele Mixit 2go. Produsele sunt potrivite pentru întreaga lună. Astfel, pentru prima sărbătoare dulce a lunii Mixit a pregătit Setul de Sfântul Nicolae care include 5 bestseller-uri într-o cutie cadou.

„Pentru noi, echipa Mixit, Crăciunul a reprezentat mereu prilejul de a petrece mai mult timp alături de familie și prieteni. Am vrut să transpunem acest spirit în seturile noastre cadou, creând experiențe gustative memorabile pentru clipele de relaxare. Fie că vorbim de musli-ul crocant, ceaiurile de sărbători sau de exploziile de prospețime din fructele liofilizate, acestea sunt cadouri deosebite pentru a genera momente speciale” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Iubitorii fructelor liofilizate, fără zahăr adăugat, au la dispoziție Cvartetul crocant cu banane, mure, ananas, capșuni, mango, fructe de dragon și multe altele. Pentru mic-dejunuri ori gustări delicioase și rapide Mixit a pregătit Setul de degustare care include caserola Mixit 2go cu 7 punguțe cu cele mai bune amestecuri, iar MegaMix-ul Mixitka aduce 28 de batoane într-un nou pachet pentru întreaga familie.

Mixit s-a gândit și la iubitorii de ceaiuri pentru care a pregătit setul Patru ceaiuri Mixitea pentru momentele de relaxare. Tradiționalul gust Mixit de Crăciun se regăsește în Setul cadou de Crăciun. De altfel, pentru Crăciun sunt disponibile mai multe seturi, pentru toate gusturile și preferințele: seturi care includ și ceaiuri și cana specială, seturi cu amestecurile speciale de sezon, seturi de degustare a mai multor produse etc.

Vedeta rămâne, desigur, Calendarul de Advent Mixit care include 26 de bunătăți, cu surprize duble pentru Moș Nicolae și Ajunul Crăciunului, fiind cel mai mare și mai complex calendar de Crăciun de la Mixit de până acum. Calendarul este disponibil și într-o versiune fără gluten și vegan.

„Când vine vorba de Crăciun, știm cu toții că detailele contează cel mai mult. De aceea, în acest an ne-am concentrat atât pe calitatea produselor noastre, ca întotdeauna, cât și pe ambalarea creativă și unică a noilor seturi cadou Mixit. Vizual am combinat elementele tradiționale ale sărbătorilor cu accente moderne și un design proaspăt, iar la nivel de conținut am introdus rețete speciale pentru această perioadă. Sperăm să vă surprindem plăcut și să vă aducem puțin din magia Crăciunului!” a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Seturile cadou Mixit sunt în cadouri potrivite atât pentru a fi incluse în cadourile oferite de companii angajaților și partenerilor, cât și pentru a fi aduse în dar prietenilor. Produsele de Crăciun sunt unele dintre cele mai apreciate amestecuri realizate de Mixit, conform feedback-ului primit de la clienții din țările în care compania este prezentă.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Petrece romaneste pe 1 decembrie alaturi de Maria Constantin, la AMO Lounge!
Next post Campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi” dedicată copiilor nevoiași