Read Time:3 Minute, 45 Second

Mixit și Institutul de Nutriție Modernă lansează „Cutia de degustare fitness” pentru un început plin de energie în noul an

În efortul continuu de a promova un stil de viață sănătos și echilibrat, Mixit anunță lansarea „Cutiei de degustare fitness” în colaborare cu prestigiosul Institut de Nutriție Modernă din Cehia. Această cutie inovatoare oferă o combinație de 9 sfaturi pentru un stil de viață sănătos și 14 delicii Mixit, concepute pentru a susține un început plin de energie în noul an.

Peste 50% dintre persoane și-au propus să mănânce mai sănătos și să facă mai multă mișcare în 2024*. Din păcate, aproape 80% dintre oameni își pierd motivația de a-și atinge obiectivele propuse până la mijlocul lunii februarie**. În acest context, Mixit a lansat „Cutia de degustare fitness” care conține 9 cartonașe care oferă recomandări pentru o alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Fiecare cartonaș are un cod QR care duce către un articol extins pe blogul Mixit unde subiectul este explorat mai amplu în colaborare cu Institutul de Nutriție Modernă. Temele acoperite includ importanța proteinelor și grăsimilor sănătoase, sfaturi practice pentru setarea unor obiective care să poată fi atinse, miturile legate de gluten, explicații despre caloriile alimentelor etc.

Pe lângă aceste cartonașe cu sfaturi pentru un stil de viață sănătos, cutia mai conține 14 produse gustoase Mixit, printre care se numără terciul samuraiului, Mixitella, fructe liofilizate, batoane Mixitka sau musli proteic. Acestea sunt recomandate de specialiștii în nutriție pentru gustul lor savuros și aportul important de substanțe hrănitoare și vitamine.

„Suntem încântați să colaborăm în continuare cu Institutul de Nutriție Modernă și să aducem pe piață Cutia de degustare fitness. Prin intermediul acesteia ne-am propus să le oferim clienților noștri atât motivație, cât și susținere practică pentru a-și începe anul cu un regim alimentar sănătos. Sfaturi de la specialiști și snack-uri hrănitoare pentru orice moment al zilei – aceasta este rețeta noastră pentru succes,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„Cutia de degustare fitness” este disponibilă pe site-ul Mixit și se înscrie în direcția companiei de a promova și susține un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă. Noul produs este conceput pentru a oferi sprijin și inspirație zi de zi prin informațiile oferite alături de gustările sănătoase Mixit.

„Am vrut să venim în întâmpinarea clienților noștri cu o soluție practică, utilă mai ales în perioada în care cei mai mulți oameni își propun obiective legate de greutate și fitness” a spus Martin Wallner, cofondator Mixit. Acesta a adăugat: „Știm însă că poate fi dificil să ne păstrăm entuziasmul în a ne atinge obiectivele propuse, de aceea am creat un produs care nu este doar o colecție de gustări delicioase, ci și o resursă pentru informații utile, promovând un mod de viață sănătos și activ. Sperăm să vă inspirăm în fiecare zi să faceți alegeri pentru o viață mai bună.”

Despre Institutul de Nutriție Modernă

Institutul de Nutriție Modernă a fost înființat la sfârșitul anului 2017, de către LUKÁŠ ROUBÍK și MILOSLAV ŠINDELÁŘ, având ca viziune principală educarea publicului, a studenților și a sportivilor în materie de nutriție pe baza unor informații științifice, într-un mod modern, ușor de înțeles și, dacă este posibil, distractiv.

LUKÁŠ ROUBÍK este nutriționist cu 15 ani de experiență și autor a două cărți în domeniu, de 2 ori vicecampion ceh și slovac la culturism, iar MILOSLAV ŠINDELÁŘ este terapeut nutrițional, consilier nutrițional certificat și ține prelegeri la școala de coaching și la conferințele medicale.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Note

* https://www.thedrum.com/news/2024/01/17/new-year-new-focus-top-resolutions-2024-and-why-it-matters-marketers

** https://abcnews.go.com/US/struggling-new-years-resolutions-track/story?id=96173041

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nimeni nu a găsit ceva în neregulă la Clubul Sportiv al Armatei.
Next post Cele mai faimoase 4 tipuri de trandafiri