Read Time:2 Minute, 56 Second

Dacă aveți nevoie de pomi fructiferi altoiți ori viță de vie de diverse soiuri, la parcuri.ro veți găsi o sursă sigură.

În primul rând vă spunem că este destul de dificil să găsești un magazin de încredere pentru a cumpăra pomi fructiferi ori viță de vie, de calitate, la prețuri bune. De aceea și dorința noastră de a vă recomanda magazinul parcuri.ro, pentru că aici veți găsi o mulțime de soiuri de pomi fructiferi și viță de vie.

Și încă un lucru important, la parcuri.ro avem pepinieră proprie, așa încât multe soiuri oferite spre vânzare vin din surse controlate, mai mult decât sigure. Plus de asta, noi avem o echipă foarte bună de grădinari cu experiență care vă pot sfătui la nevoie cu alegerile.

Parcuri.ro este un magazin online al firmei Garden Services SRL, firma care deține și două magazine de desfacere în București, și anume, magazinele Gardenis din Campusul de la Agronomie (Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, Serele Universității de Științe Agronomice – București, Luni-Vineri: 8.30-18.00; Sambata: 8.30-14.30;   Duminica: inchis, telefon 0758 088 202; 021 224 70 22;  e-mail: [email protected]) și cel din Otopeni, (DNI,str. Fermei G nr.1, Otopeni, Ilfov (la 700 de metri după podul de la Aeroport, pe sensul spre Ploiești, Luni-Sâmbătă: 8.30-20.00; Duminica: 8.30-14.30, telefon 0758 088 200;  031 434 26 10;   e-mail: [email protected]).

Pomi fructiferi de la parcuri.ro

Pomii fructiferi pe care îi puteți achiziționa: meri, peri, cireși, gutui, pruni, piersici, caiși, vișini, smochini etc.

Din categoria merilor găsim Golden Delicios, Fuji, Granny Smith, Idared, Jonatan Watson, Venus.

Și la peri avem o ofertă bogată: altoi Williams, soiul Conference, Williams alb, Cure, Abatele Fetel.

Despre cireși numai de bine, numai când ne gândim la minunile dulci și ne plouă în gură. Cireși veți găsi din soiurile Van, Bigareeau Burlat, Jubileu, Germersdorf, Setlla, Rita, Sweetheart.

Și la pruni găsim o ofertă bună: soiul Anna Spath, soiul Stanley, Bistrița, Cacanska, President, Diana, Cacanska Rana.

Observați că există o gamă deosebit de bogată și diversificată de pomi fructiferi. Sunt soiuri create de producători profesioniști, aclimatizate și testate după toate standardele agricole.

Vița de vie de la parcuri.ro

Veți găsi în oferta magazinului nostru și butași de viță nobilă din soiuri rezistente pretabile la clima din țara noastră.

Fie că alegeți un soi pentru masă ori pentru vin, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți.

Oferta include butași de viță de vie altoită, dar și viță de vie hibrid de la producători renumiți.

Pe lângă butași veți găsi și viță de vie la ghiveci, care se livrează cu rădăcina ambalată, fie prin curier, fie cu mașinile firme.

Plantele sunt certificate, deci puteți cumpără cu încredere, fie prin curier, fie prin ridicare de la magazinele Gardenis.

Nu ne rămâne decât să vă invităm să faceți un tur virtual prin magazinul online parcuri.ro și să alegeți din vasta oferta pomi fructiferi și viță de vie potrivite pentru grădina voastră.

De ce să ne alegeți pe noi?

  • oferim calitate: plante sănătoase, crescute în condiții optime
  • o mare varietate de soiuri aclimatizate și pentru țara noastră
  • consultanță profesională pusă la dispoziție de echipa noastră de grădinari
  • prețuri accesibile și un raport calitate preț excelent.

Începe sezonul de grădinărit, ala încât este momentul să alegeți plante de calitate certificate, sigure.

Alegeți pomi fructiferi și viță de vie de la parcuri.ro și cu siguranță veți avea în timp o recoltă bogată în grădina voastră!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Există diferențe între ciocolata artizanală și cea produsă în marile fabrici? by Roxana Știrbu, CEO Guilty Pleasure - love made chocolate Previous post Există diferențe între ciocolata artizanală și cea produsă în marile fabrici? by Roxana Știrbu, CEO Guilty Pleasure – love made chocolate
Next post Redu riscul achizițiilor online cu ListaFirme.ro